klasifikimi

Produktet e veçuara

rreth nesh

Kultura është shpirti i një sipërmarrjeje dhe themeli që një sipërmarrje të qëndrojë me krenari në botën e biznesit.Pa ujitjen e kulturës, një ndërmarrje është si uji pa burim dhe nuk mund të zgjasë për një kohë të gjatë. Me zhvillimin e kulturës së korporatës deri më sot, të gjithë e kanë pranuar përgjithësisht se thelbi i saj është mënyra e të menduarit dhe zakonet e sjelljes të përbashkëta nga të gjithë. anëtarët e ndërmarrjes.Efekti real i ndërtimit të kulturës së korporatës qëndron në edukimin dhe transformimin e njerëzve me kulturë të shkëlqyer.

më shumë >>

lajm i zgjatur