Lipoti Alamanuia Feso'ota'i Fa'aeletonika

O feso'ota'iga o vaega taua ia mo masini fa'aeletoroni, ma o le fanua ta'avale ua avea ma se tasi o maketi sili ona fa'aaogaina.I le avea ai ma fesoasoani faʻavae mo masini faʻaeletonika o loʻo i ai nei ma faʻasalalauga faʻasalalau ma fefaʻatauaʻiga, o le fesoʻotaʻiga e taua tele. O le fesoʻotaʻiga o se masini faʻaeletoroni e faʻatino le galuega o le faʻaliliuina ma le fesuiaʻiina o faʻailoga o loʻo i ai nei poʻo le vaʻaia i le va o masini eletise eletise.E mafai ona faʻafesoʻotaʻi faiga eseese i se atoaga e ala i le tuʻuina atu o faʻailoga o loʻo i ai nei poʻo faʻailoga mata, ma leai ni faʻailoga i le va o faiga.O le fa'aletonu, po'o le leiloa o le malosi, o se elemene taua e mana'omia e fa'atupuina ai le faiga atoa.

E tusa ai ma le ala o faasalalauga eseese auina atu e le connector, e mafai ona matua vaevaeina le connector i ni vaega se tolu: connector eletise, microwave fesootaiga alaea leitio ma connector.Various ituaiga o connectors i ai eseesega i galuega tauave ma fanua talosaga, ma o nei eseesega e mafua ai ituaiga eseese o. fesoʻotaʻiga e iai le mamanu ma le gaosiga o manaʻoga eseese. O le eseesega i manaʻoga o ituaiga eseese o fesoʻotaʻiga ua taʻitaʻia ai le mea moni e faʻapea i le faʻaopoopoga i nisi o kamupani faʻavaomalo ma se talafaasolopito umi ma aseta tetele i totonu o pisinisi, o isi kamupani e laʻititi aseta e faʻaaogaina oloa autu. fa'atasi ai ma fa'atekonolosi ta'uta'ua e fai ma nofoaga e ulufale ai pisinisi.O kamupani eseese e faʻapitoa i vaega eseese.

O le ta'avale o le lona lua pito sili ona tele i lalo ole nofoaga fa'aoga mo feso'ota'iga. O feso'ota'iga e fa'aaogaina lautele i fa'aoga i lalo, e aofia ai ta'avale, feso'ota'iga, fa'atau eletise, alamanuia, nofoaafi felauaiga, militeri ma aerospace.O le faʻatinoga o manaʻoga ma faʻafitauli faigata o fesoʻotaʻiga i fanua talosaga eseese e eseese. Mai le 2019 i le 2021, o fesoʻotaʻiga ma taavale o le a avea ma vaega pito i luga e lua mo le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga i lalo, e tusa ma le 23.5% ma le 21.9% i le 2021.

Fa'atusatusa i isi ituaiga feso'ota'iga, feso'ota'iga ta'avale e tele le gafatia mo le atina'e.I lalo o le atinaʻeina o le faʻaleleia o taavale fou malosi, o fesoʻotaʻiga taʻavale e faʻamoemoe e faʻafeiloaʻi le tele o le tele.O le soʻotaga na fanau i le taimi o le Taua Lona Lua a le Lalolagi.Ina ia faapuupuuina le taimi o le toe faʻaleleia o vaalele tau ma faʻaumiumi le taimi o le vaalele, na oʻo mai ai le fesoʻotaʻiga, lea na faia ai se sao taua i le faʻaleleia atili o le lelei o le galuega o le faiga o le tausiga o le eleele. oloa fa'atau mo le soifuaga o tagata na fa'asolosolo ona alia'e mai, ma fa'asolosolo fa'alauteleina feso'ota'iga mai le militeri i le fanua fa'atau. maualuga mamanu gafatia o connector manufacturers.I le taimi nei, faatasi ai ma le faʻaauauina faʻalauteleina ma le faʻalauteleina o fanua talosaga i lalo, o ituaiga, faʻamatalaga ma fausaga faʻavae o oloa faʻapipiʻi e faʻatamaoaigaina i taimi uma. O fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua tupu aʻe ma le tulaʻi mai o tagata gaosi mea tau fesoʻotaʻiga e pei o Huawei ma ZTE.Latou te faʻalagolago tele i le faʻafouina o tekonolosi fesoʻotaʻiga e pei o le 2G, 3G, 4G, ma le 5G, ma e iai ni uiga faʻapitoa o oloa faʻavaitaimi.O fa'asalalauga ta'itasi o tekonolosi feso'ota'iga e taua tele mo feso'ota'iga.O le tuputupu aʻe fetuutuunai o le soʻotaga e matua tele.O le pito i lalo o tagata faʻatau mea tau fesoʻotaʻiga e masani lava i le fanua o komepiuta ma telefoni feʻaveaʻi, ma o le alamanuia e masani ona matua ma o le faʻafouina atoa ma le saoasaoa o le faʻasolosolo e telegese.I se fa'afeagai, o le atina'e o feso'ota'iga ta'avale o lo'o i ai nei e tele pe a fa'atusatusa i isi ituaiga feso'ota'iga.O le taimi lava e filifilia ai le fesoʻotaʻiga taʻavale e le OEM i lalo, o le faʻataʻitaʻiga o le fesoʻotaʻiga e faʻamautu i totonu o se vaitaimi.


Taimi meli: Iul-13-2022