Hva er bra for Thanksgiving?Customs of Thanksgiving

Thanksgiving er en tradisjonell festival i Vesten.For vestlige er det også en dag for familiegjenforening.Alle vet at det vil være noen tradisjoner og skikker på noen store festivaler i landet vårt.Faktisk er utlandet intet unntak.Så er det noe mat til Thanksgiving?Hva er skikkene med Thanksgiving?Kom og finn ut!

Thanksgiving mat

1. Tyrkia: Tyrkia er en av tradisjonene til Thanksgiving.Å spise kalkun på Thanksgiving har betydningen av å eliminere brann.I vestlige land vil det stå en deilig kalkunstekt på bordet under Thanksgiving.

2. Paier: I tillegg til kalkun, er gresskarpaier også en av Thanksgiving-delikatesser, og gresskarpaier, som dukker opp på mange store festivaler i Vesten, er en mat som vestlige liker veldig godt.

skikker av takksigelse

1. Gi mat: I vestlige land vil mange familier tilberede litt mat under Thanksgiving og sende den til familiene til de som trenger det, slik at alle kan ha en avslappende ferie.

2. Spill: Maisspillet er også et av de tradisjonelle Thanksgiving-spillene.Det sies at det ble overlevert til minne om at fem korn ble delt ut til hvert land når det var mangel på mat.Det er for å la folk få vite mer om matens verdi.

Gjøre og ikke gjøre for Thanksgiving

1. På Thanksgiving må folk sende velsignelser til de som har hjulpet deg, og velge noen passende gaver for å uttrykke din takknemlighet.

2. I tillegg, på Thanksgiving, må alle være oppmerksomme.Hvis du blir invitert hjem til en venn på middag, må du ikke spise for mye, noe som er veldig dårlig for helsa.

Ovennevnte er en detaljert introduksjon til Thanksgiving og Thanksgiving-skikkene.Jeg håper det vil være nyttig for deg.I tillegg har vi mer spennende innhold på hjemmesiden til Sanding.com.Hvis du er interessert, kan du også dele den.


Innleggstid: 26. november 2022